غنی از اُمگا-۳ (باز کردن عروق خونی و بهبود عملکرد مغز و …)
تنوع در طعم با استفاده از ماهی¬های گوناگون دریایی و پرورشی
استفاده از ۳ اختراع مورد تایید بنیاد ملی نخبگان در یک محصول
معتدل شدن طبع سرد ماهی با افزودن ادویه¬های طبیعی
استفاده از جدیدترین تکنولوژی های دنیا جهت شناسایی مواد اولیه سالم
کالری سوسیس و کالباس ماهی تقریبا یک سوم سوسیس و کالباس گوشت است
هضم بسیار راحت و تجربه¬ای متفاوت در بخش فست فودها
استفاده از مواد نگهدارنده به میزان ۰۰۶/۰ درصد (۶ گرم ماده نگهدارنده در ۱۰۰ کیلو محصول)
راحت ترین، خوشمزه ترین و حتی سالم ترین حالت مصرف ماهی
اولین و تنها سوسیس و کالباس بدون بو از ماهی در خاور میانه