بلاگ

۲۱ شهریور, ۱۳۹۸

خواص سوسیس و کالباس ماهی

غنی از اُمگا-۳ (باز کردن عروق خونی و بهبود عملکرد مغز و …)

تنوع در طعم با استفاده از ماهی¬های گوناگون دریایی و پرورشی

استفاده از ۳ اختراع مورد تایید بنیاد ملی نخبگان در یک محصول

معتدل شدن طبع سرد ماهی با افزودن ادویه¬های طبیعی

استفاده از جدیدترین تکنولوژی های دنیا جهت شناسایی مواد اولیه سالم

کالری سوسیس و کالباس ماهی تقریبا یک سوم سوسیس و کالباس گوشت است

هضم بسیار راحت و تجربه¬ای متفاوت در بخش فست فودها

استفاده از مواد نگهدارنده به میزان ۰۰۶/۰ درصد (۶ گرم ماده نگهدارنده در ۱۰۰ کیلو محصول)

راحت ترین، خوشمزه ترین و حتی سالم ترین حالت مصرف ماهی

با توجه به استفاده از تازه ترین مواد اولیه با جدیدترین تکنولوژی می توان آن را با فیله ماهی مقایسه کرد به طور مثال جذب روغن سوسیس ماهی کمتر از فیله ماهی هنگام سرخ شدن هست. همچنین مواد پروتئینی و افزودنی هایی که به ماهی اضافه می شوند با خواص آنتی اکسیدانی و ارزش تغذیه ای سبب بهبود ارزش غذایی سوسیس و کالباس ماهی نسبت به فیله ماهی می شوند.

اولین و تنها سوسیس و کالباس بدون بو از ماهی در خاور میانه

دانستنی ها , , , , , , , , ,
درباره sandfish

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

sandfish.ir

ساندفیش نماینده رسمی فروش فروش محصولات ماهیسا

 

سوسیس و کالباس فیله خالص ماهی با بالاترین کیفیت و بدون بو و مزه ماهی

سبدخرید